Gaudeix d'un 10% de descompte
en les tarifes de Fibra i Fibra+Mòbil

Soci del Girona FC, deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu!

5 raons per passar-se a Parlem

FAQS

Tindré una bona cobertura de mòbil?

Parlem Telecom treballa sobre la xarxa de telefonia mòbil de Yoigo i Orange, per tant, disposa de la mateixa cobertura que aquests operadors a nivell de l'estat espanyol, que arriba a tot el territori. D’aquesta manera, disposem d'un millor salt a xarxes secundàries amb una àrea de cobertura més extensa per tal que, quan baixi la cobertura principal, cerqui ràpidament xarxes secundàries. Així, si et trobes en un lloc on no arriba la cobertura de Yoigo, el teu dispositiu podrà accedir a la cobertura d’Orange. És per aquest motiu que el nom de la xarxa a la qual es connecti el teu dispositiu pot variar. A nivell internacional podràs gaudir de la mateixa cobertura gràcies al servei de roaming, que et permetrà navegar fora del país.

Puc canviar d’operadora i no perdre el meu número de telèfon?

Sí. Mitjançant el procés de portabilitat pots canviar d’operador sense canviar de número de telèfon. Nosaltres parlem amb el teu operador actual per assignar-te una data de canvi al més aviat possible. La nova SIM de Parlem arribarà abans que la teva portabilitat hagi estat efectiva i estarà desactivada fins a aquest moment. El dia del canvi d’operador, l’antiga deixarà de funcionar (normalment durant la nit) i podràs començar a utilitzar la de Parlem.

Hi ha permanència?

No hi ha permanència si contractes un mòbil solt. Si contractes una fibra amb numeració nova o hem de fer una portabilitat del número fix hi ha una permanència de 12 mesos, no obstant a partir del 3er mes les penalitzacions d'incompliment es redueixen de forma significativa.

Podré navegar a màxima velocitat?

Sí. tindràs una velocitat de navegació amb fibra de 100Mbps ó 600Mbps a internet i en mòbil disposaràs de 10GB ó 20GB, a més de tecnologia 4G+ i 4G en una gran part del territori, que et permetrà navegar a la màxima velocitat.

Benvingut a Parlem,
la Telecom
Catalana.

Treballem per oferir-te la millor cobertura del territori.